An Broli
2022-02-20
Verified
Een hele scherpe aanbieding, vriendelijke man met hele goede en eerlijke uitleg over wat wel en niet mogelijk was. Van alle offertes die we hadden bleven er nog twee over (waaronder Powerstroom). We zijn toch voor de beste panelen van REC gegaan, vanwege de rendementsgarantie van 92% en iets hogere opbrengst. Anders hadden we zeker deze aanbieding gekozen.
Fam de Witte
2022-02-17
Verified
Onze ervaringen met powerstroom zijn zeer positief. Ik heb meerdere malen contact gehad over de offerte, met heel veel verschillende vragen. Alle vragen werden netjes en zeer vlot beantwoord. Geen vraag te gek voor Gerben. Ook gaf hij duidelijke antwoorden. Tenslotte zijn we ook maar leken op het gebied van zonnepanelen. Maar zeker in vergelijking met andere aanbieders was dit zeker een pluspunt. Het plaatsen is goed verlopen. De monteurs hebben alles ook netjes achtergelaten en opgeruimd. kortom de eerste ervaringen zijn zeer positief ! Laat de zon maar schijnen zodat we kunnen zien wat het opbrengt 🙂
Celine Schutte
2022-02-14
Verified
Mijn vriend en ik wilden ons nieuwe huis zoveel als mogelijk gasloos gaan maken, dat begint voor ons met zonnepanelen. Waar je bij andere partijen lang moet wachten op een reactie ging het bij Powerstroom allemaal erg snel. Gerben kwam netjes bij ons inmeten en heeft alles verder voor ons in gang gezet. Bij de installatie waren er wat “problemen” die niet voorzien konden worden tijdens het inmeten, maar door de ervaring van de monteurs is ook dat helemaal goed gekomen! Ik zou iedereen Powerstroom kunnen aanbevelen; snel en fijn contact en voor een vriendelijke prijs heb je een knap stel panelen! Powerstroom bedankt voor het meedenken en jullie werk!
Theo Korstanje
2022-02-11
Verified
Onlangs zijn er 9 Hyunday 400WP zonnepanelen geplaatst. Een redelijke prijs en goede offertes met nette garantietermijnen voor panelen en totale service. Uiteraard nog geen lange ervaring met opbrengsten, maar laat de zon maar schijnen!
Asim Huseinovic
2022-02-10
Verified
Offerte voor 13 zonnepanelen gevraagd, maar kreeg er één voor maar 10 waarvan 5 zonnepanelen op mijn kapschuur zouden komen. Werd een week later door ze gebeld om offerte door te nemen. Ik vroeg hoe ze op die 10 zonnepanelen kwamen kreeg ik te horen dat ze een verkeerd programma gebruikt zouden hebben. Dat kan, maar toen ik naar de prijsspecificatie vroeg dan was gesprek binnen 1 minut afgerond, want zo werken ze niet en ik moest ineens een andere partij zoeken. Ra ra ra... PowerStroom houdt niet van kritische vragen, ik sla ze over.
Diederik Smit
2022-02-03
Verified
Ik ben uitstekend geholpen door de mannen van Powerstroom. De offerte was snel en scherp. Ze waren erg flexibel in hun afspraken en de installatie verliep snel en deskundig. Er liggen nu 8 mooie grote zonnepanelen op het platte dak van mijn tuinhuis. Bedankt!
A Pols
2022-01-04
Verified
Carry Van Slooten
2021-12-16
Verified
Wij zijn erg tevreden over de zonnepanelen van powerstroom en de mannen die het bij ons hebben geïnstalleerd. Super service van Alwin. Goed advies! Alles werkt naar behoren.
Jaap Rijtslag
2021-12-08
Verified
Via Power Stroom zonnepanelen besteld, goed bedrijf en gedegen uitleg. Daarna mooi gemonteerd door het bedrijf wat ingehuurd is om de panelen te monteren, snel en vakkundig. Alles werkt naar behoren.
Warda Amrani
2021-10-28
Verified
Van 5 offertes hebben we uiteindelijk voor Powerstroom gekozen. De contacten verliepen zeer naar onze tevredenheid.: duidelijk en transparant. 13 oktober was de plaatsing. Met een uur vertraging kwamen aardige monteurs de panelen plaatsen. Aan de foto's te zien staan de panelen er goed op. Het zijn vakbekwame monteurs, die ook op al onze vragen een antwoord konden geven. Wij zijn enorm tevreden en blij dat we de opdracht aan Powerstroom hebben gegeven. We willen Powerstroom dan ook sterk aanbevelen.